ZW Amerika 2020

In bewerking / Under construction !

11 oktober 2019: Voor 2020 richten we ons op een rondje zuidwesten met als startpunt Phoenix. Ook hier prachtige natuur, af te wisselen met leuke steden om te shoppen of helemaal niets te doen aan de rand van een zwembad. We waren dit jaar eerder dan voorgaande jaren “Ready To Book” (datum en bestemming bekend, werkgevers akkoord), dus de prijzen hielden we al een tijdje in de gaten. Steeds kwam Lufthansa naar voren met een leuk tarief. De vlucht naar Phoenix met United (stop in Chicago) was prima, maar een terugreis met stops in Frankfurt en Wenen met SunExpress (samenwerkingsverband van Lufthansa en Turkish Airlines), uitgevoerd door Eurowings, zagen wij niet zitten.

Ineens is er dan heel even via http://www.wtc.nl voor een paar tientjes meer (€520 pp) een vlucht met British Airways. Heen met een tussenstop op Londen Heathrow naar Phoenix (B777) en terug met American Airlines (B737) vanuit Phoenix via San Fransisco (A380) en Londen Heathrow naar Amsterdam (A320). Op het stukje van Phoenix naar San Francisco na, vliegen we alles met British Airways.

Voorlopige route!: Ik moet de truc van Christian nog doen, zodat ik meer plaatsen in de route kan opnemen, maar dat lukt nog niet erg.

23 oktober 2019: Vandaag ook de huurauto vastgelegd. Via AutoEurope kwam ik voor een Fullsize Car op een mooi tarief (€496) uit. Auto wordt geleverd door Alamo. Dit bedrijf heeft een handige “Skip-The-Counter”. Thuis alle gegevens zelf invoeren, na aankomt niet eerst naar de balie, maar gelijk de garage in en een auto uitzoeken. Bij de uitgang volgt een kleine controle en je kan op weg.