Welkom bij de reisverslagen van Ruud en Annouchka,

Leuk dat je onze website bezoekt. Sinds een aantal jaar maken we reisverslagen van onze reizen naar Amerika & Canada. Natuurlijk voor ons zelf, (fotoboeken zijn we mee gestopt) maar we delen onze info en belevenissen graag met anderen die hun reis aan het plannen zijn.

Klik op de linkjes (rode tekst) voor meer informatie.

Voor ons reisverslag Oostenrijk 2020, klik hier

Veel leesplezier,

Ruud en Annouchka

Ps. Leuk/vragen? Geef dan een reactie!

27 gedachtes over “

 1. Ricardo

  Hallo Ruud,
  Ik heb met veel plezier jullie blog van 2019 gelezen.Mooie reis hebben jullie gehad.Hoe ver van te voren hebben jullie je overnachtingen vastgelegd?

  1. Hallo Ricardo,
   Bedankt, het was zeker een mooie reis. Vwb het reserveren van overnachtingen, dat verschilde. Populaire plaatsen hadden we al ruim van te voren (voor redelijk tarief) vastgelegd. Anderen weer veel later en ook nog een aantal keer geswitcht.

 2. Evelyn

  Goedemiddag,
  Wat een schat aan informatie op jullie blog. We hebben er voor onze reis zomer 2018 naar Florida veel informatie in gevonden. Bedankt!

 3. Tonnie

  Hallo,
  Leuk om jullie reisverhalen te lezen, heb je vast veel tijd ingestoken. Daarnaast het nodige opgestoken voor onze reis naar Florida.
  Groetjes,
  Tonnie

 4. Kitty den Hollander

  Hoi Ruud,
  Al vele reisverslagen gelezen, maar die van jou leest heel lekker weg. Handig met die tips en linkjes.
  Wij gaan in juli/aug naar Boston, Cape Cod, Portland, White mountains, Niagara Falls, NYC dus de info uit jullie reisverslag van 2013 komt goed van pas.

 5. miranda

  Leuke blog’s. Ik reis ook jaarlijks naar de USA. De planning is om in sept naar florida te gaan voor een kleine roadtrip. Ga jullie blog dus in de gaten houden. Goede reis alvast. Groet miranda

 6. iris

  Hallo Ruud, Wij hebben eerder het Westen van Amerika bezocht. We willen deze zomer Oost-Amerika bezoeken; Niagara falls/Washington/Philadelphia/NewYork en dan via een binnenlandse vlucht naar Florida. Nu heb ik al heel veel aan de informatie op jullie site gehad. Maar waar ik graag wat meer over zou willen weten is de aankomst in Canada (Toronto), daar een auto huren, via de rainbow bridge naar Amerika en de auto terugbrengen in Amerika. Dit was ook eersr mijn idee, maar een kennis van mij die bij een reisbureau werkt raadde mij dit af. Auto terugbrengen in Amerika zou dan voor ongeveer 400dollar drop-off kosten zorgen en de grensovergang naar Amerika zou moeizaam verlopen. Ik hoor graag jullie ervaring. Was dit bij Dollarsrent ook zo? En weet je nog waar jullie de auto precies hebben weggebracht? Hebben jullie van tevoren wel of geen esta aangevraagd? Hoeft niet als je naar Canada vliegt, maar zou wel makkelijker zijn bij de grensovergang las ik ergens. Vanaf Toronto schijn je ook met een bus naar Niagara falls te kunnen gaan en dan lopend de grens over.. en dan een auto ophalen bij Buffalo. Maar of dat wat is.. Ik ben er duidelijk nog niet uit! Ben benieuwd naar je reactie, zijn niet veel mensen die deze reis in Toronto beginnen..
  Groeten, Iris

  1. Hoi Sytse,
   Toen hield ik onze reizen nog niet bij. Van een “route” was niet echt sprake, het was voornamelijk autosnelweg om z.s.m. in Florida te komen. Eerst een stuk 57 en 24 om uiteindelijk via de 75 Florida in te rijden. 2 1/2 heen en twee weken later vanaf Orlando in twee dagen weer terug!
   Mvrgr,
   Ruud

   1. sytse

    Helder, nou dan heb ik zelf nog wat te doen 😉 Ik heb twee tienerdochters die vooral willen shoppen dus ik ga kijken hoe ik de combi shop en cultuur-natuur kan maken vanaf chicago – Minneapolis naar Florida en dan via Charlotte en Indianapolis weer terug. Toch bedankt. Leuke blogs heb je verder. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.